Luxury Cruise

Sid Kaplan asked:

Een geweldige cruise is veel meer dan een reis. Een luxe cruise is mengvoorziening de grandeur en adel van de zeevaart aan de verbeelding en de stijl van het goede leven.

Het is mijn favoriete manier om de wereld. Verhuizen tot een luxe schip maakt herinneringen die eeuwig lijden.

Het recht schip of cruise-lijn is een lijn die je zeer comfortabel en heel bijzonder, terwijl het vervullen van al uw vakantie wensen. Je moet kijken naar de grootte van het vaartuig, de aard van de ervaring, de activiteiten beschikbaar, dineren's, aan boord van dress-code en de stijl van de dienst. Even belangrijk zijn uw reisroute, het type accommodatie en de kosten van de cruise, samen met de opnamen dat kan worden aangeboden.

Schepen van de luxe categorie zijn over het algemeen kleiner dan de massa-markt schepen met personenauto capaciteiten variërend van minder dan 100 tot de buurt van 900 en bieden de meest royaal geproportioneerde en uitnodigende accommodatie. Veel van de staterooms zal prive veranda, zithoeken en rijke decor en luxe voorzieningen. De standaard van de dienstverlening kunt u genieten kan worden gemeten door te kijken naar de bemanning aan gasten verhoudingen.

Buitengewone dienst zal worden gevonden op schepen die een verhouding van een (of meer) om de twee bemanningsleden aan gasten en spiegel van de warmte en discretie van de fijnste gastvrijheid. De volgende unieke cruises stijlen kan worden gevierd elk in zijn eigen recht – zodat u kunt kiezen om te reizen elegant met metgezellen die deel uw gevoeligheden.

Ultieme luxe cruises zijn nogal formeel en belichamen de ceremonie van het cruisen, HERINNEREND de dagen dat het reizen per schip is een evenement op zich. Reizen in deze categorie bieden de ultieme reiservaring en topkwaliteit in elk detail.

Deze cruises zijn adembenemend in elk opzicht en bieden u een sfeer van luxueuze verfijning met service, dat is echt genotzuchtig.

gasten worden getrakteerd op de beste maaltijden in een prachtige eetzalen en in een enkel zitplaatsen. Jackets and ties are generally the rule for dinner and tuxedos are not uncommon with a dress code that is observed faithfully.

Casual elegance cruises offer a luxurious cruise experience with a “resort elegant” country club type of shipboard sfeer. Windstar Cruises, schepen zijn prachtige voorbeelden voor reizen in unregimented, sierlijk en subtiele luxe.

Scheepsnoodplan lifestyle over dit soort cruise is in het algemeen ongestructureerde, met weinig activiteiten georganiseerd. In overeenstemming met de hedendaagse, feestjes sfeer aan boord van deze schepen, de stijl van de jurk is terloops verfijnd. Jassen, zo gedragen, zijn ontspannen en banden moet worden overgelaten thuis!

De eetervaring is loepzuiver met de toegevoegde flexibiliteit en gemak van een open zitplaatsen.

U genieten van het diner in uw vrije tijd met uw keuze van nieuwe vrienden gevonden. Schepen van deze categorie zijn doorgaans kleiner en de service aan boord is van het hoogste kaliber.

De laatste categorie van luxe cruise is "unieke exploratie". U kunt veel van 's werelds meest intrigerende bestemmingen terwijl u geniet van een gezellige comfortabele cruise ervaring.

De schepen in deze categorie bieden algemene uitstekende cruise waarde. De schepen zelf iets via de gewone en hebben elk hun eigen unieke kenmerken en hoogtepunten. De nadruk voor deze reizen wordt op de bijzondere routes.

Aanloophavens zijn zorgvuldig geselecteerd om de geschiedenis en de cultuur van elke regio. Elke bieden u de gelegenheid om ervaringen, leren en ontdekken. Het merendeel van de schepen in deze klasse bevat een officiële gids of gastdocent, theaters voor lezingen, verrijking programma's en vaak ook een uitgebreide bibliotheek. De aan boord is ontspannen en de service is heel persoonlijk.

De kleding is over het algemeen resort casual overdag en 's avonds dineren voor varieert afhankelijk van het schip. Of beleeft een Antarctische expeditie, de Amazone rivier of het nationale erfgoed van de legendarische klipper schip. Deze klasse van cruise biedt u een unieke mix van stijl en avontuur.

Bij de keuze van uw volgende cruise, neem de tijd om de mogelijkheden van Seabourn Cruise Lines, Windstar Cruises, Cunard Line, Regent Seven Seas Cruises, Crystal Cruises en Silversea Cruise Lines.

Deze cruisemaatschappijen kunt u aan uw eigen wensen en innerlijke ritmes, het ontdekken van je eigen unieke visie van Utopia.

Bon Voyage

Sid Kaplan

Cruise Vakanties Gids

Posted by http://www.traveltheworld360.com