Cruise Secrets – Getting the Best Price

Genna Roberts asked:

Hier bij Inside Cruise wij graag onze leden op de hoogte van alle nieuwste cruise advies. Dus hier zijn enkele van onze top insider tips voor u de beste deals als het gaat om het boeken van uw volgende cruise.

1. Boeking van uw Cruise

Het lijkt logisch dat boek uw cruise rechtstreeks met de cruise-lijn, maar dit is niet altijd om u de beste prijs. U vindt een reisagent kan een korting op dezelfde cruise wat betekent dat grote besparingen voor je. Maar niet de fout maken dat uitgaande krijgt u de beste offerte door gewoon wandelen in uw High Street agent, kom op, je hoeft te doen, een beetje werken aan jezelf wat geld besparen! Die brengt me op mijn volgende punt …

2. Getting Quotes

accepteren de eerste prijs die u zijn genoteerd wont altijd krijg je de beste deal. De sleutel is om de prijzen van een aantal verschillende bedrijven. Reisbureaus hard werken om geld te verdienen commissie op elke verkoop, en hoe meer ze moeten korting voor jou, betekent minder geld voor hen. Nogmaals, dit is waar een beetje hard werken nu loont later. Het lijkt zowat elke reisagent belooft prijs winnen, dus profiteren en jacht gaan naar de laagste prijs. Wanneer u het hebben, waarom dan niet terug te gaan naar de meest nuttige agent, en kijken of ze kunnen beat it? Het is niet altijd alleen de laagste prijs die u op zoek bent naar een P & O, Princess, Cunard en Ocean Village bijvoorbeeld zal bieden aan boord van het krediet voor geselecteerde agenten op verschillende data op veel van hun cruises.

3. Customer Loyalty

Het is triest maar waar; loyaliteit niet altijd uit te schakelen. Je hebt misschien een groot deel op uw laatste cruise zijn gegaan en terug naar je dezelfde agent verwacht een ander. Het is nog steeds belangrijk om beltoon rond. Als een bestaande klant, deze reisagenten weten dat ze al uw op maat gemaakte, hebben zij ook weet dat je minder kans op ringstations andere ondernemingen voor de prijzen. Uiteraard is dit niet altijd het geval, sommige agenten echt belonen hun trouwe klanten, maar het is altijd de moeite waard om.

4. Reservatie Boordsystemen

We hebben allemaal al eens; 13 nachten in de twee weken vakantie, en het voelt allemaal aan als het voorbij is veel te vroeg. En, als het is echt goed, alles wat je kan denken is wanneer u kunt komen weer terug. Nou, goed nieuws – voor de vele boottochten krijgt u de gelegenheid om rebook een cruise aan boord met de purser of op de toekomstige cruise bureau. Zij kunnen worden gereduceerde prijzen aanbieden, aan boord van het uitgeven van geld en lagere deposito's te garanderen uw reservering daar en dan. Als u nog rebook aan boord, maar het gevoel kortingen en onboard krediet nog niet genoeg is, zodra je thuis komt, waarom dan niet met een controle op een aantal prijzen aangeboden door reisbureaus? Als zij kunnen bieden een verdere korting, kunt u mogelijk om de reservering doorgegeven aan hen. Het beste deel is dat je nog steeds om alle uitkeringen aan u om te boeken aan boord, terwijl rekening te profiteren van de lagere prijs.

5. Cruise Alleen

Het wordt steeds populairder op maat maken van je eigen cruise vakantie, dit niet alleen geeft u de luxe van flexibiliteit met uw reisplannen, maar kan een meer kostenefficiënte manier om vakantie.

Het kan verrassend om te horen dat bij de boeking van uw cruise pakket (vlucht, hotel verblijven en overdrachten) met de cruise-lijn, de vlucht kan meer kosten dan de cruise zelf!

De idee is om "cruise only". Dit betekent dat je gewoon met de cruise van de cruise-line en vindt alternatieve vluchten en hotels elders. Uw reisbureau kan dan voor u zoeken rondom het vinden van een geschikte vlucht, transfer en hotel verblijven als dat nodig is. Dit kan je een heleboel geld, en kunt u kiest u de gewenste vlucht en hotel, ook.

Het is niet altijd raadzaam dit te doen, vooral wanneer dit uw eerste cruise, of Als u gaat naar een bestemming die u niet zeker weet, maar voor veel populaire cruise havens waaronder Miami, New York, Barcelona en zelfs Vancouver is het zeer eenvoudig om te doen zelf.

Belangrijk is dat bij het boeken van de vlucht via uw reisagent, je zal nog worden gedekt door hun ATOL licentie die beschermt uw reisplannen, (iets te controleren alvorens te boeken), en bovendien zullen zij worden geïnformeerd over de overdracht keer en kan een vlucht boeken die u aan uw bestemming in goede tijd voor uw cruise.

6. Shore Excursies

Mijn laatste tip is om eens wat onderzoek op het gebied van de havens wordt u bezoekt voor uw vertrek. Yes, I’m afraid it involves a little work on your part, but its well worth doing.

It is easy to play it safe and go along with the sometimes pricy excursions offered by the cruise lines, en in veel gevallen wordt een excursie georganiseerd is een grote, veilige manier om te zien plaatsen. Echter, vaak de bestemming is in de haven, zodat u zelf kunt verkennen, of u kan het goedkoper om hop in een taxi en ga vaak naar plekken waar je echt wilt zien en niet het plaatsen van de cruisemaatschappijen wilt u nemen. Ook rekening mee dat als u betaalt voor georganiseerde excursies voor u, en ze zijn geannuleerd, als gevolg van weersomstandigheden of een verandering in de haven van gesprek op de route, kunt u niet worden terugbetaald.

Nou er het is genoeg voorwetenschap te maken reisbureau kronkelen … Dus ga er niet een beetje werk, en zorg ervoor dat je de beste deal op uw volgende cruise.

Posted by http://www.traveltheworld360.com